Information till de boende i bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden

//Information till de boende i bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden

Information till de boende i bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden

Nytt värmesystem

Nytt värmesystem kommer att installeras i tre etapper med början på den gula gården. Trestegsgatan 83-125. Arbetet planeras att påbörjas våren 2023. Röda och blå gården planeras påbörjas våren 2024 respektive våren 2025. Alla boende kommer att kallas till informationsmöte om installationen. Informationen kommer att ges vid 3 separata tillfällen med start för de som bor på gula gården. Särskild kallelse kommer att skickas ut.

I förberedelse för arbetet kommer vi behöva information om vilka som har badkar i badrummen. Vi ber er därför meddela om ni har badkar i badrummet vi a e-post badkar@brfektorpshojden.se med uppgift om namn, adress, lägenhetsnummer och telefonnummer. Alternativt kan uppgifterna lämnas i blå brevlådan på Spjutgatan 16.

Övernattningslägenheten

Övernattningslägenheten är nu klar och vi räknar med att den ska kunna hyras ut från den 15/8. Se under fliken gemensamt för instruktion om bokning.

Parkering på gårdarna

Fordon får lämnas max 6 minuter på gårdarna, fordon får inte köras eller ställas på gräsytor.

Miljöhusen

Grovsopor så som stolar, bord, fåtöljer, kartonger och liknande får inte lämnas i miljöhusen. Grovsopscontainrar ställs upp på gårdarna 2 gånger om året.

Grillning

Kolgrillar och gasolgrillar får inte användas på balkonger eller uteplatser. Endast el-grillar är tillåtet att användas på balkonger och uteplatser. På innegårdarna finns särskild anordnade platser med grillar för kolgrillning.

Internetsäkerhet

Kontakta Telenor om ni får meddelande om osäkert nätverk. Tel: 020 222 222.

Taksäkerhet

Arbetet med att förbättra säkerheten vid arbete på våra tak kommer att utföras under hösten.

Dränering och dagvatten

Kontroll av dagvatten och dränering runt husen kommer att ske under hösten.

Frågor som rör boendet

Frågor ska ställas till vicevärd på HSB vicevard.ostra@hsb.se Tel: 010-422 56 42. vardagar kl. 10:00 – 12:00

 

Styrelsen

Brf Ektorpshöjden

By | 2022-09-07T08:08:35+02:00 augusti 8th, 2022|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Information till de boende i bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden

About the Author: