Extra stämma Ektorpshöjdens Bostadsrättförening

//Extra stämma Ektorpshöjdens Bostadsrättförening

Extra stämma Ektorpshöjdens Bostadsrättförening

Den 28 maj kl. 18:00 kommer en extra stämma att hållas i lokalerna på Vilbergens Bowling.

Stämman kommer informera om kollektivt bredband och ett medlemsbeslut om detta skall köpas in. På mötet kommer även den tilltänkta bredbandsleverantören att presentera sin produkt.

DAGORDNING

  1. Mötets öppnande

  2. Information från Bredbandsleverantören

  3. Frågor omkring kollektivt bredband

  4. Stämmobeslut om kollektivt bredband skall köpas in eller inte

  5. Övriga frågor och avslutning

  6. Kaffe och räkmacka

Maila till Jan Petersson (jp_roland@icloud.com) eller SMS (070-051 58 72) om ni kommer till mötet senast den 20 maj 2019.

STYRELSEN ÖNSKAR ALLA VÄLKOMNA

 

Märkning av cyklar

Idag finns det mycket trasiga och oanvändbara cyklar som står på våra gårdar. Vi vill att ni märker de cyklar ni vill ha kvar med namn. Vår målsättning är att rensa bort övergivna cyklar under juni månad. Märkningen ska göras innan 1 juni för de cyklar ni vill ha kvar.

 

Eventuell ändring av öppettider för dörrarna in till trapphusen.

Vi väntar till efter sommaren att besluta oss för vilka åtgärder som ska vidtas för att få ordning på problemet med ungdomar som obehörigt vistas i våra trapphus, om problemet kvarstår till hösten.

 

Rökning i anslutning till portgångarna

Rökning i anslutning till portar och lekplatser undanbes. Observera att det inte är tillåtet att kasta fimpar och skräp på våra gårdar.

By | 2019-05-04T11:46:38+02:00 maj 4th, 2019|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Extra stämma Ektorpshöjdens Bostadsrättförening

About the Author: