Intresserad av att sitta i styrelsen?

//Intresserad av att sitta i styrelsen?

Intresserad av att sitta i styrelsen?

Hejsan grannar!

Nu börjar vi närma oss årsstämman i vår bostadsrättsförening och vi i valberedningen behöver er hjälp med att hitta ledamöter till vår styrelse. Är du själv sugen på att ta plats i styrelsen för att kunna påverka beslut, få mer insyn i verksamheten och samtidigt lära känna fler trevliga grannar? Eller känner du någon granne som du tror skulle kunna passa i styrelsen? Hör av er till oss i valberedningen exempelvis via mail eller telefon. Tillfråga gärna personen innan du nominerar ditt förslag så underlättar du för oss i valberedningen.

Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är inget krav men engagemang och deltagande på styrelsemötena är desto viktigare. Sista datumet för att nominera en kandidat till valberedningen är den 15 oktober 2018.

Maila ditt förslag till:

frida.muistama@kolmarden.com, tel: 0730223769, eller till

trestegarna73@telia.com, tel: 0703207962

Vänliga Hälsningar från Frida och Ing-Marie i valberedningen

 

 

 

By | 2018-10-05T19:01:18+02:00 oktober 5th, 2018|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Intresserad av att sitta i styrelsen?

About the Author: