Rökning på balkongen

//Rökning på balkongen

Rökning på balkongen

Flera klagomål gällande besvärande cigarettrök har framförts och vi vill därför påminna om den hänsyn som man bör iaktta i samband med rökning. Den som röker på sin balkong måste ta hänsyn till sina grannar så att de inte ofrivilligt utsätts för obehag eller ohälsa. Vid rökning på balkongen rekommenderar vi att man har ett fönster öppet och vädrar ordentligt då röken annars tenderar att sippra in till grannens balkong.

Boende med allergier eller astmatiska besvär kan vara extra känsliga men även icke-rökare kan uppleva cigarettröken som obehaglig och har man valt att inte röka själv vill man ogärna få in någon annans rök på balkongen och i lägenheten.

Vi värnar om en hälsosam boendemiljö, god grannsämja och ett ömsesidigt hänsynstagande.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

By | 2017-12-12T16:38:43+02:00 december 12th, 2017|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Rökning på balkongen

About the Author: