VIKTIG – Information till de boende Brf Ektorpshöjden

//VIKTIG – Information till de boende Brf Ektorpshöjden

VIKTIG – Information till de boende Brf Ektorpshöjden

På Torsdag alt Fredag 19-20/10 v41 kommer vi påbörja arbetet på Gula Gården Skyltning och avisering kommer att göras på berörd plats dagen innan arbetets start! Vi kommer att börja på raden med p-platser 1383-1422. Beräknad tidsåtgång ca 2 st arbetsdagar för grävning o montering nya stolpar. Platser 1423-1450 beräknad arbetsstart v43 tis-ons. därefter platserna 1462-1464 Då det är av största vikt att Vånga Entreprenad kommer fram så måste bilarna flyttas kortsiktigt. Vänligen följ anvisningar på skyltar samt avspärrningar! Prata gärna med killarna från Vånga Entreprenad så kommer detta att lösa sig på bästa o smidigast sätt. Så fort ny stolpe sitter monterad kan platsen användas igen med förutsättning att man inte kör ända fram på platsen utan stannar ca 1m från motorvärmar stolparna, så kan vi montera uttagslådan.

Under kvällstid 16:00 – 07:00 går det bra att parkera på de flesta platser men skall då flyttas på morgonen kl 07:00 om inte annat överenskommits med killarna från Vånga Entreprenad

Tiderna är preliminära och kan flyttas 1 dag o endera hållet! Håll utkik efter aviseringar om arbetsstart !

STYRELSEN

By | 2017-10-17T16:32:11+02:00 oktober 17th, 2017|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för VIKTIG – Information till de boende Brf Ektorpshöjden

About the Author: