Infart till blåa gården begränsad

//Infart till blåa gården begränsad

Infart till blåa gården begränsad

Pga problem med bilar som kör mellan bom och staket har styrelsen tvingats begränsa framkomligheten in till blåa gården. Detta då lekande barn var i närheten när bilar i hög fart åkte inne på gården och ut mellan bom och staket.

Behöver en lastbil komma in på gården kontaktas FF som tar bort hindret och den lägenhetsinnehavare som orsakat att vi tvingats placera ut hindret debiteras kostnaden för borttagning och återplacering.

Vid anmärkning vid brandsyn kommer berörd bostadsrättsinnehavare få betala ev böter.

 

Inlägg uppdaterat av styrelseledamot Krister Johansson 2016-07-18 08:23

 

By | 2016-07-18T08:24:49+02:00 juli 17th, 2016|Säkerhet|Kommentarer inaktiverade för Infart till blåa gården begränsad

About the Author: