Byte av leverantör av TV-tjänster

//Byte av leverantör av TV-tjänster

Byte av leverantör av TV-tjänster

Byte av leverantör av TV-tjänster

31 mars byter föreningen leverantör av TV-tjänster som ingår i månadsavgiften från Canal Digital till Comhem. I samband med bytet kommer koaxialnätet att uppgraderas så att det uppfyller senaste standard samt att man kan beställa även bredband och telefoni via Comhem.

Entreprenören Vallacom kommer påbörja arbetet med att uppgradera koaxialnätet måndag 7 mars. Arbetet kommer pågå dagtid och kommer innebära störningar och att TV-tjänsten inte kommer att vara tillgänglig under kortare perioder.

From 7 mars sker felanmälan på analoga TV-kanalerna till Krister Johansson i styrelsen på telefon 0705-21 90 41 måndag-fredag 08-19 samt lördag och söndag 10-16. Krister meddelar ansvarig på Vallacom som ser till att felet blir avhjälpt under dagtid på vardagar.

By | 2016-03-15T15:52:33+02:00 februari 21st, 2016|Tv /Bredband|Kommentarer inaktiverade för Byte av leverantör av TV-tjänster

About the Author: